Translate

maanantai 25. maaliskuuta 2013

Vauhdissa jälleen!

Maanantai, taas saapui aivan liian aikaisin taas....Ei mennyt nyt lainkaan tolla lailla=) Kiva maanantai; Koulu alkoi jälleen, aurinko paistoi koko päivän ja voimat palasivat.... Onneksi perjantain tylsät löysäilyfiilikset ovat mennyttä elämää.
 Koulussa oli taas kiva käydä ja ehkä tässä pikku hiljaa oppii uusiin luokkakavereihinkin! Entisessä luokassamme oli vain 16 oppilasta, nyt kun jakaannuimme ja yhdistyimme toisten opiskelijoiden kanssa, luokkakokomme kasvoi 23.n. Onneksi "uudessa" luokassamme on vielä 6 vanhaa tuttua kaveria=)

 Mitenkähän tää oikein menee, onkohan sitä vuosi vuoden jälkeen vaikeempi tutustua uusiin ihmisiin? Vai onko tämä tällainen "junttius" vaan sitä niin kutsuttua itsesuojeluvaistoa? Tarpeeksi monta kertaa kun saa "turpaansa" ihmisiltä joihin on täysin jossain vaiheessa luottanut, niin sitä oppii suojelemaan itseään.... No toisaalta, onneksi on rakkaita ihmisiä ympärillä. Ihmisiä, jotka todellakin ansaitsevat YSTÄVÄ- nimityksen!

Ei tämä nyt mikään ystävä-postaus pitänyt olla, mutta siltikin=) YSTÄVÄT ON IHAN PARHAITA, Enkeleitä, jotka oikeasti nostavat ylös kun omat voimat ei riitä. Ihanaa viikon jatkoa kaikille! Nauttikaa auringosta ja kertokaa ystävillenne kuinka tärkeitä he oikeasti ovat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva jos kommentoit=)