Translate

maanantai 8. huhtikuuta 2013

Heips, täällä taas...."tomaattimössö"-resepti ja yleistä hälinää!

Pidin tuossa jonkin aikaa blogitaukoa, kun kouluasioita oli niin paljon....Huono tekosyy, mutta kuitenkin! =) Edelliset viikot siis menivät mukavasti koulun penkkiä kulutellen. Välillä kyllä iski sellainen väsymys, että meinasin penkiltä tipahtaa.
 Syntymäpäivätkin menivät hienosti, juuri meidän porukan tyylisesti! Sain siis nauttia ihanan synttäribrunssin antimista. Herkuinta ehkä taas pitkästä aikaa, oli ihanat paahdetut leivät ja päälle raastettua tomaattimössöä mausteineen. Njam, niin taivaallista. Ja loppujen lopuksi aika terveellistäkin. Makumuistoja suoraan Espanjasta.
 Eli tarvitaan pari kiloa tomaatteja, ne raastetaan raastimen karkeimmalla terällä mössöksi, sekaan raastetaan vielä pari yksikyntistä valkosipulia, loraus oliiviöljyä, mustaapippuria maun mukaan ja pikkuhipsaus suolaa! Ja voila, valmista on,ja eikun nauttimaan. Paahdetun täysjyväpaahtoleivän päällä ihan taivaallista...Taas tuli nälkä ja vesi kielelle!=)
Hei joo, meinasin aivan unohtaa mainita aivan ihanan DIY- blogin...http://apairandasparediy.com/ käykää tsekkailemassa, ainakin itselle tuli sellaiset fiilikset et ois ihan pakko saada tehdä kaiken näköistä kivaa ja ihanaa!! Blogissa on mielettömän selkeet neuvot kaikkiin projekteihin....Hullaannuin niin hulluna että monta tuntia meni pelkästään kuolaillessa ihania kuvia ja ideoita....
Sen siitä sit saa kun uppoutuu inspiroiviin sivuihin=)
Tänään aloitin parit pikkuprojektit, DIY-meininkiä siis=) vanha harmaa trikoopaita sai selkäänsä riekaleisen ristin ja vanhat rähjäiset bootcut-farkut oikeaan lahkeeseen samanlaisen. Saas nähdä kuinka oikeasti onnistuvat, ainakin leikkelyvaiheen jälkeen näytti vielä siedettävältä. Kuvia tulee tässä joku päivä! Saatte sit nauraa mun teoksille, joissa kyllä ihana prinsessani Anna auttoi kultaisesti, piirsi ja suunnitteli, mä vaan leikkelin riekaleita.
Toinen DIY-projekti oli Bambin kauneushoitolakeikka!! Karvaisin neitimme sai uuden korvakampauksen ja tassuistakin lähti ylimääräistä talvikarvaa melkein puolen pussillisen verran. Siihen päälle vielä kosteuttava pesu, en siis tarkoita kosteuttavaa veden muodossa, vaan että koirashamppooseen lisäsin oliiviöljyä. Näin herkkänahkainen murusemme sai nahkaansa hieman kosteutta ja kimmoisuutta, ja karva kiiltää!! Mukavaa päivän jatkoa taas ja kuullaan....=)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva jos kommentoit=)