Translate

tiistai 9. huhtikuuta 2013

Tiistaita lukijani =)

Eilinen DIY-kokeilu meni kuin menikin hieman reisille...Farkuista tuli kyllä ihan kivat, mutta paita ja etenkin sen suikaleet selässä jotenkin valahtivat ja kulahtivat!! Vielä en kuitenkaan anna periksi=) Aion siis ommella selkäristin reunat kasaan ja katon sit uudestaan, kuvia saatte vielä siis odotella. Mutta kaikesta oppii, kyllä.

Pitkästä aikaa sain jutella ihanan muruystäväni kanssa puhelimessa, oikein ajan kanssa! <3 Olin jo ehtinyt ajatella ihan kauheita; olenko sanonut tai tehnyt jotain väärin yms. Onneksi asia ei ollut niin. Tuntui hyvälle puhua, kuunnella "antaa neuvoja" jne. Toivottavasti muruselleni jäi nyt se tunne sinne takaraivoon, että mulle voi soittaa ihan vaan purpattaaksen! Sitä vartenhan ystävät ovat olemassa. Hyvässä ja pahassa, jaettu tunne ja asia on paljon mukavampaa ystävän kanssa.

Pyykinpesukone on ollut tänään kovassa käytössä, kevät- ja kesätennarit ovat saaneet kunnon pyöritystä. Talvikamatkin saavat ihan kohta kyytiä...Terassilla ihmettelin yhtä syystakkia, joka oli jäänyt syksyn sieniretkeltä puolimatkaan. Tapahtuukohan kellekään muulle tällaista, että tavarat ja vaatteet voivat olla ihan väärissä paikoissa? No, kuitenkin sain hyvän idean siitä samaisesta tikkitakista. Teen siitä mukavan laukun itselleni=) Siinä on niin kivat kankaat, päällystä beigeä ja vuori sellaista Burberry-ruutua. Siitä tulee joskus hieno clutch!! Tutkailin kodinhoitohuoneessa sellaista repaloitunutta jumppa-alustaa, solumuovia tai jotain sellaista se varmaankin on. Jumppa-alusta saa siis uuden elämän...se tulee jämäköimään tulevaa laukkuani ja antaa sille oikean kirjekuorimuodon!

Nyt pitäisi hieman katsoa hieman koulun etätehtäviä ja käydä parit kirppislöytöpussit lävitse. Joku voi nauraa niille mun "löydöille". Mutta uskokaa tai älkää, niistä tulee tuunaamalla vielä oikein hauskoja vaatekappaleita=) Ihanaa aurinkopäivää kaikille <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva jos kommentoit=)