Translate

keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

DIY "clutch" ja muuta höpöä....

Kuten eilen jo uhkailin, että teen vanhasta sienimetsätakistani ja jumppa-alustasta itselleni clutchin, niin nyt on sit toimittu! Intopiukeena otin kuvan päätarvikkeista, kuva hieman tärähti (se innostus), enkä edes tajunnut kuvan huonolaatuisuutta kuin vasta ladatessani kuvia koneelle...hahhahahah, ei se haittaa, eihän? Pääasiahan oli, että pääsin "luomaan" jotain kivaa vanhasta ja muuten roskiin heitettävästä tavarasta. En löytänyt yhden yhtä viivoitinta enkä myöskään minkään sortin mittanauhaa, joten melko köyhillä varusteilla lähdin liikkeelle.

 Päässäni oli vain ja ainoastaan laukun muoto ja laukun läpän malli, siis vino. Etsin kodinhoitohuoneen perukoilta vanhan singerini ja aloin leikkaamaan jumppa-alustasta sopivia yhdenkokoisia paloja ja läpän vinoa kaistaletta...Seuraavaksi hyökkäsin sienimetsätakkini kimppuun, hetken mietin, että olisin tehnyt laukustani takin päällyksen (kellertävän beigen) värisen, mutta ruutukuosi voitti kuitenkin! Leikkasin siis jumppa-alusta kaistaleita hieman isommat palaset suoraan takin selkämyksestä.... ompelin...surrurrur ja voila, laukkuni, siis "clutchini" oli melkein valmis! Ainoa mikä laukustani puuttuu vielä on iso neppari...Sen hankin sitten seuraavalla kaupunkireissullani=)
Alkutilanne: Vanha sienimetsätakki ja repaleinen jumppa-alusta
Nämä jäi, vaikka meikkipussukoiksi tms...
Tällainen tekeleestäni tuli....


Sopii melko kivasti ihan casual-meininkiin!
 Joten, mitäs mieltä olette? Eikö tullutkin hauska? Itse tykkään ja lopuista takin riepaleista väkerrän muutamia meikkipussukoita ja hihoista vois askarrella kylppäriin sellaisia lerppuja säilytyskoreja =)

Sellaista siis tänään, kuullaan taas!


1 kommentti:

  1. Näin muuten kauppareissun ohessa hauskan idean vanhoille vetskareille. Muistuta että näytän kuvan (ihan sinuu varten napsasin).

    VastaaPoista

Kiva jos kommentoit=)