Translate

torstai 18. huhtikuuta 2013

Sokerikuorintaa ja keväisiä kynsiä....



Ihanaa, aurinko paistaa, terassilla on 13 astetta lämmintä....Nautin =) Kevät on uudistumisen aikaa, itselläni uudistuminen alkoi pari päivää sitten kevennetyllä ruokavaliolla, kotisalilla ja pienen pienillä detaljeilla arkielämässä. Kodin uudistaminen saa vielä odottaa, koska olohuoneen rullaverho on jumittunut ala-asentoon. Sen ylös rullaaminen taas tietäisi sitä, että olisi ihan pakko pestä ikkunat. Aivan niin keväinen mieli ei mulla vielä ole. Pientä/keskisuurta kevätväsymystä on ollut ilmassa, opiskelu tuntuu rankalta, tehtävät sitäkin enemmän... Tästä sitten aasinsillalla mennään tähän oman itsensä kevääseen herättelyyn!


Sokerikuorinna tärkeät ainesosat
 SOKERIKUORINTA KEHOLLE... Tarvitaan 3/4 dl sokeria, 1/2 dl oliiviöljyä. Sokeri ja öljy sekoitetaan keskenään, mennään kypyhuoneeseen, hierotaan koko keholle pyörivin, pehmein liikkein (ei siis hinkaten). Muistetaan erityisesti kyynärpäät, polvet ja jalkapohjat. Lopuksi lämmin suihku, jolla huuhdotaan sokerit ihon pinnalta. Iho jää öljyiseksi ja se on tarkoituskin. Lopuksi otetaan pyyhe ja painellaan iho kuivaksi. Annetaan öljyn imeytyä ihoon...TULOKSENA: IHANAN PEHMEÄ JA KOSTEUTETTU IHO!

(Kuorinnan jälkeen kannattaa TODELLAKIN pestä kylppärin lattia....LIUKASTUMISVAARA!!)











KEVÄISET KYNNET taas tein ihan itseni motivoimiseksi. Olen siis täysin amatööri kynsienlaittaja, mutta itseään täytyy välillä viihdyttää=) Käytin siis Maybellinen French Manicuren nudelakkaa sävyä 500A ja saman talon kirkasta kiiltolakkaa 649, L'Orealin Resist&Shinen valkoista lineria ja ruusuisia Wild &Mildin kynsitarroja. Hauskat tuli ja hieman vaihtelua akryylitippien jälkeen!!


Tällaisten pienten arjen juttujen jälkeen voikin sitten alkaa miettiä vaikka vaatekaappinsa siivoamista. Olkkarin rullaverhon ylösrullaamista ja siitä sikiävien siivousprojektien "suunnittelua". Tai vaikkapa etätehtävien tekemistä, tai, tai, tai..... 



Tällaista nyt sit tällä kertaa...Heipsan hei ja ihanaa aurinkoisen päivän jatkoa <3
(Viimeisen varvaskuvan perusteella, voisin harkita myös varvaskarvojen poistoa...Toisaalta olen jostain lukenut, että ihmiset joilla on paksut varvaskarvat, ovat olleet aikaisemmassa elämässään hyvin vikkeläjalkaisia.)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva jos kommentoit=)