Translate

maanantai 15. huhtikuuta 2013

Mukavaa maanantaita kaikille!

Mukava ja hyvin mielenkiintoinen viikonloppu on takana. Olen harjoitellut kovasti uuden tietokoneeni käyttöä, se on hieno, rakkailta vanhemmiltani syntyäpäivälahjaksi saatu EasyNote. Windows 8-järjestelmä, ei nyt kuitenkaan vielä ole minulle auennut täyteen loistoonsa...Mutta hitaasti hyvä tulee, eikös?
 Perjantaina pääsin vihdoin ja viimein ihanan Sannan käsiin, nyt tukkani on taas kiva, eikä tarvitse olla niin huonolla tuulella joka päivä, kuten edellisen "hätäratkaisukampaamo"-valinnan jälkeen. On se kyllä niin upeeta, kun kampaaja oikeasti osaa hommansa ja tietää melkein sanomattakin mitä asiakas haluaa. Lupasin itselleni nyt sitten pyhästi, että vaikka kuinka rupeaisi korpeamaan tämä oma hiustyyli, niin odotan vaikka seuraavalle viikolle, kunhan vaan pääsen oikean ihmisen käsiin!=) Tuohon onnistuneeseen hiustenleikkuuseen liittyen, täytyy myös korostaa, kuinka tärkeätä on päästä "rupattelemaan", kertomaan kuulumisia, naureskelemaan miehille jne... Ja silti olla varma, että kampaaja osaa työnsä ja lopputulos viehättää ainakin omaa silmää!
Kävimme lauantaina helssaamassa ja auttelemassa vanhempiani Espoossa. Jätimme suosiolla kaikki lapset kotiin, saimme näin siis sitä omaa aikuisten luxus-aikaa.<3 Lähdimme reissuun heti 4.n jälkeen aamuyöllä, ja oli ihanaa huomata, että matka ei enää ollutkaan niin totaalisen pimeä. Kevät on siis oikesti tullut, UPEETA. Lapsuudenkodissani meitä odotti tunnetusti ihanat aamupalat ja kaksi ihanaa ihmistä! Edellisestä Espoon keikasta olikin jo kulunut muutamakin viikko, joten ikävä oli molemminpuolista. Ehdimme kaikkien pikku hommien ohessa käymään vielä Jäähallin kirppikselläkin! Niiiiin kiva paikka ja jotenkin ihmeellisesti mukaan tarttui taas muutamia kivoja vaatekappaleita... (En vain voi millään olla ostamatta jotain kivaa tai erikoista ja kaiken muun lisäksi tämä kierrätys systeemi sopii niin täydellisesti mun pirtaan). Oon tällainen second hand-friikki. Tytöt ovat onneksi samanlailla ajattelevia kuin minäkin...Pojat taas ovat tulleet isäänsä enemmän, heitä ei kauheasti kirppismeiningit innosta! Että sellainen lauantai meillä, tällä kertaa.
Asiasta kymmenenteen... Nyt KEVÄÄN kunniaksi, kuten monina vuosina aikaisemminkin, heitin meikkivoiteen pois....Käytössä siis kasvopuolella vain Eucerin Hyaluron Filler-kosteusvoide ja ripsari....Aluksi tuntunee pahalta, kun kasvojen ihonväri on hieman epätasainen. Mutta iloksi se taas muuttuu kun keväinen tuuli, kosteus ja aurinko alkaa tehoamaan!! Ja hei, on mulla käytössä suojakertoimet...En halua rupsahtaa yhtään enempää kuin mitä pitää, jo iänkin takia hahahhahahahaha=) Paljon vaan vettä, suklaat ja muut ihanat rasvaiset herkut pois, niin naama on kohta kuin vauvan pylly.(ilman vaippaihottumaa siis)
Nyt ei tässä enää muuta, tällainen postaus,( taas kerran ilman kuvia), tällä kertaa, heips hei hanipupuset ja kuullaan taas <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva jos kommentoit=)